Αρχική Σελίδα / Ο Σύνδεσμος / Χαιρετισμός Προέδρου
Print this page
 
Χαιρετισμός Προέδρου
 

Αγαπητοί φίλοι καταναλωτές 

Με βαθιά συναίσθηση ευθύνης έχω αναλάβει από τις 17 Φεβρουαρίου 2017 τα καθήκοντά μου ως Πρόεδρος του Κυπριακού Συνδέσμου Καταναλωτών.

Οφείλω να ομολογήσω ότι νιώθω ήδη πως βρίσκομαι σε έναν οικείο χώρο, τον οποίο έχω υπηρετήσει για αρκετά χρόνια από τη θέση του Αντιπροέδρου και απλού μέλους του Συνδέσμου. Συνεπώς έχω βιώσει και γνωρίζω καλά τα καθημερινά σας προβλήματα και τις παρεμβάσεις του συνδέσμου για την επίλυση των προβλημάτων αυτών.

Επιθυμία μου είναι ο ΚΣΚ να συνεχίσει τη μεγάλη προσπάθεια για την υλοποίηση του οράματος του. Για τον σκοπό αυτό ο ΚΣΚ θα συνεχίσει να προστατεύει, να ενημερώνει και να επιμορφώνει τους καταναλωτές με μεθοδικότητα υπευθυνότητα και σκληρή δουλειά. 

Φίλες και Φίλοι καταναλωτές,

Ο ΚΣΚ ζητά, από εσάς, που γνωρίζετε τη δράση μας, τις πρωτοβουλίες μας και τις προσπάθειές μας, να βοηθήσετε στην εκστρατεία αύξησης των μελών του Συνδέσμου μας. Σας ζητούμε να ενημερώσετε, όσο το δυνατό περισσότερους φίλους και συγγενείς και να τους πείσετε να εγγραφούν, στο ΚΣΚ. Η δύναμη του ΚΣΚ στηρίζεται στα μέλη του. Όσο περισσότεροι είμαστε, τόσο δικαιότερη θα είναι η φωνή μας, τόσο μεγαλύτερη η δύναμη μας, τόσο καλύτερα τα αποτελέσματα των δράσεων μας.

Στις 15 Μαρτίου του 1962 ο Τζον Κένεντι είπε, μεταξύ άλλων:

« Καταναλωτές είμαστε όλοι! Πρόκειται για τη μεγαλύτερη οικονομική μονάδα, η οποία επηρεάζει, αλλά και επηρεάζεται σχεδόν από κάθε δημόσια ή ιδιωτική οικονομική απόφαση. Ο καταναλωτής είναι η μόνη σημαίνουσα οικονομική μονάδα, η οποία δεν είναι αποτελεσματικά οργανωμένη και της οποίας οι απόψεις δεν ακούγονται.»

Δεν έχουμε την πολυτέλεια της απραξίας. Τη, δύναμη την έχουμε εμείς οι καταναλωτές που όταν ενωθούμε θα δημιουργήσουμε τη μεγαλύτερη και ισχυρότερη δύναμη για αλλαγή,

Κλείνοντας τον χαιρετισμό μου παραθέτω το περίφημο ρητό του Δρ Νεόφυτου Χαραλάμπους που λέει ''αντί να καταριέσαι το σκοτάδι καλύτερα άναψε και εσύ ένα κερί''.

Δρ. Ρωσσίδης Σταμάτης

Πρόεδρος

 
Χάρτης Πλοήγησης
Όροι Χρήσης
Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Copyright ©2012 Κυπριακός Σύνδεσμος Καταναλωτών

Designed & Developed by NETinfo Plc

Επικοινωνία
 

Γραφείο Λευκωσίας – Κεντρικό Γραφείο
Διεύθυνση: Λεωφ. Ακροπόλεως 8, Γραφείο 302, 2006, Στρόβολος, 
Τ.Θ. 24874, 1304 - Λευκωσία 
Τηλέφωνο: 700 00 700 
Φαξ: +357-22-516118 
e-mail: info@katanalotis.org.cy

 

μέλος των οργανισμών: